УВАЖАЕМИ  КЛИЕНТИ,

  На този етап Къща за гости „Край реката“, с. Стеврек не предлага възможност за онлайн резервация, а само да направите запитване чрез нашата „Форма за резервации”, с което ще бъдете информирани за цени, свободни места и условия. За да направите запитване е необходимо да попълните някои лични данни – имена, адрес, телефонен номер.

  Нашето желание е да получите приятна почивка, ползотворен престой и заслужен отдих.

Учтиво Ви молим да се съобразите с политиките и препоръките за престой в Къща за гости „Край реката“, с. Стеврек

 

Настаняване за 10 души

24 лв. на човек за нощувка

 

ЦЕНА

200 лв.

Настаняване за 5 души

24 лв. на човек за нощувка

 

ЦЕНА

250 лв.

ЦЕНА

120 лв.

Настаняване за 15 души

16 лв. на човек за нощувка

 

  • Цените за настаняване през делнични дни са 100 лв. за 5 души, 180 лв. за 10 души, 200 лв. за 15 души
  • Деца до 7 години се настаняват безплатно.
  • Деца до 14 години ползват 50 % намаление от цената за нощувка на човек, в зависимост от избрания пакет за ползване на къщата.
  •  

Изпращане на формуляр...

Възникна грешка в сървъра.

Формулярът е получен.

За резервации :

 

GSM - 0892215100

GSM - 0893656702

IBAN - BG80RZBB91551007612904

 

Плащане и анулации: Авансово плащане е необходимо за потвърждаване на резервацията (50% от сумата на целия престой) Сумата се заплаща в срок от 24 часа след резервацията. В случай, че тя е направена в почивен ден е необходимо да направите плащането в първия работен ден след датата на резервиране. В противен случай резервацията се анулира автоматично и къщата за гости не носи морална, материална или друга отговорност за анулацията на направената резервация. Остатъкът от сумата се заплаща на място при настаняване. Анулации без неустойка се приемат до 14 дни преди датата на настаняване. При отменена резервация след този срок Къщата за гости има правото да удържи авансовото плащане По време на официални празници, няма анулации без неустойка При дата на настаняване след по-малко от 24 часа, резервации се приемат само при 100% авансово плащане в брой, ако изрично не е уговорено друго. В тези случаи къщата се пази до 14:00 ч. в деня на пристигане, освен ако изрично не е уговорено друго. Плащанията могат да се извършват в брой, с банков превод или друг превод (на касите на ЕКОНТ и СПИДИ) Отговорност на клиента е да провери точността на своята резервация и всички детайли, свързани с нея (период на престой, брой и вид стаи, получаване на изпратено капаро и т.н.), чрез телефонно обаждане. Желателно е да ни уведомите, ако банковия превод или пощенският запис не са от името на лицето, на което е направена резервацията Желателно е да ни уведомите, ако искате да бъде променен броят на нощувките (повече или по-малко от уговореното) или датата на резервацията Условия за настаняване: Настаняването става след 12 часа, ако изрично не е уговорено друго. Освобождаването на стаите и ползването на басейна в деня на заминаване става най-късно до 12 часа, ако изрично не е уговорено друго. Ранно настаняване/ късно отпътуване - възможно при предварително запитване, при налична възможност и допълнително заплащане. Резервираните стаи се пазят до 14.00 ч, ако изрично не е уговорено друго. Домашни любимци не се приемат. Всички стаи са за непушачи Пушенето е позволено само в двора и трапезарията Нанесените ЩЕТИ върху собствеността на къщата от всякакъв тип се заплащат преди напускането му Настаняването в хотела става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи идентичността на посетителите и документ Условия за анулиране на резервация: При анулиране на потвърдена резервация (независимо преди колко време е направена) и в случай на неявяване до 14.00 ч. в деня за настаняване от страна на клиента, авансовата сума за резервацията няма да бъде възстановена. При необходимост от допълнителна информация относно нашите предложения, екипът ни е на разположение. Благодарим Ви за интереса, който проявявате към Къща за гости „Край реката” с. Стеврек“. Ще се радваме да бъдете наши гости!

Често задавани въпроси

 

     С цел да улесним нашите клиенти се постарахме да отговорим на най-често задаваните въпроси. В случай, че не намерите отговор на Вашия въпрос по-долу с удоволствие ще Ви отговорим на посочените телефони за контакти или ни пишете в контактната форма в сайта.

 

Как да намерим Къща за гости „Край реката” с. Стеврек?

Отговор:  Село Стеврек е на разстояние 55 км. от гр. Търговище, 30 км. от Омуртаг, 30 км. от Антоново и 30 км. от Елена. Ако пътувате от Търговище най-удобно е да изберете главния път Варна- София. 8 км. след гр. Омуртаг трябва да завиете в дясно и да преминете през мост, който води до първото село Илийно. След него следват селата Таймище, Глашатай, Крушолак, Старчище и Стеврек. Пътят е живописен и комфортен.

 

Спокойно ли е в Къща за гости „Край реката” с. Стеврек?

Отговор: Собствениците на Къща за гости „Край реката” с. Стеврек държат на спокойствието, дискретността и хармонията за всеки клиент. Гостите се настаняват сами в къщата и без хазаи. Тя се намира на тихо място в края на село Стеврек.

 

Правите ли отстъпки при настаняване за няколко нощувки?

Отговор: Да, след допълнителна уговорка.

 

Имам малко дете, каква е цената за настаняване?

Отговор: Деца до 7 години се настаняват безплатно. Деца до 14 години ползват 50 % намаление от цената за нощувка на човек, в зависимост от избрания пакет за ползване на къщата.

 

В къщата за гости има ли детски кът?

Отговор: В просторния двор има съоръжения за мини футбол, детски люлки.

 

Какви са размерите на басейна в къщата?

Отговор: Ширината му е  3,75 м., а дължината 7,35 м. Дълбочината му е от 1,20 м. Басейнът е наземен, с филтрираща система и обезопасен за деца

 

Далеч ли се намира Къща за гости „Край реката” с. Стеврек от магазините и заведенията?

Отговор: На 1 км. от къщата се намират магазина, кръчмата и кафенето в селото.

 

Необходимо ли е да заплатя авансова сума  (капаро) за резервация?

Отговор:  Авансово плащане е необходимо за потвърждаване на резервацията (50% от сумата на целия престой)

 

 Какво представляват стаите и до колко човека могат да се настанят?

Отговор:  Къща за гости "Край реката" – с. Стеврек разполага с 4 самостоятелни стаи.

Три тройни стаи с едно двойно и едно единично легло

Една четворна стая с едно двойно и две единични легла

Къщата за гости предлага на своите гости кабелна телевизия и безплатно ползване на безжичен Wi-Fi интернет. Общият капацитет на базата за настаняване е 15 души. Отоплението през студените месеци и разхладата през летните се осъществява чрез климатици. На разположение на гостите са още шезлонги, хамак и барбекю зона с безплатни въглища и дърва, в двора на къщата.

 

Всички стаи в Къща за гости „Край реката” с. Стеврек ли са със самостоятелен санитарен възел?

Отговор:  Санитарният възел е общ за всеки от етажите.

 

В кои часове става настаняването и освобождаването на Къща за гости „Край реката” с. Стеврек?

Отговор:  Настаняването става след 12 часа, а освобождаването на стаите и ползването на басейна в деня на заминаване става най-късно до 12 часа, ако изрично не е уговорено друго.

 

Предлага ли Къща за гости „Край реката” с. Стеврек детски кошари или легла?

Отговор: Не, на този етап. При желание и възможност от страна на клиентите могат да си донесат.

 

Позволява ли Къща за гости „Край реката” с. Стеврек настаняване с домашен любимец?

Отговор: Не. За съжаление в хотела не се допускат домашни любимци.

 

Какви  са възможностите за ползване на интернет в Къща за гости „Край реката” с. Стеврек?

Отговор: В Къща за гости „Край реката” с. Стеврек има безжичен интернет, който може да се използва безплатно от неговите гости.

 

Как мога да заплатя престоя си в Къща за гости „Край реката” с. Стеврек?

Отговор: Авансовата сума (капаро) за резервация може да се заплати по банков път, на място или чрез друг превод.

 

Какво включват посочените цени за нощувка?

Отговор: Посочените цени за ползване на къщата включват: нощувка, ползването на басейна към хотела през летния сезон, паркинг, Wi-Fi интернет и барбекю с осигурени въглища и дърва.

 

Има ли паркинг към Къща за гости „Край реката” с. Стеврек и заплаща ли се ползването му?

Отговор: Къща за гости „Край реката” с. Стеврек разполага с открит паркинг, който не се заплаща от гостите му.

 

Има ли бензиностанция на близо?

Отговор: Бензиностанцията е разположена до входа на селото и на около 2 км. от къщата.

 

Как да получа медицинска помощ в с. Стеврек?

Отговор:  Телефонният номер на медицинското лице в селото е …, а къщата разполага с аптечка за първа помощ.

 

Има ли телевизор в стаите/апартаментите?

Във всяка от стаите има LCD телевизор с кабелна телевизия.

 

Има ли климатик в стаите и апартаментите?

Във всяка от стаите има климатик за отопление или охлаждане.

 

 

 © Къща за гости "Край реката"  2017