КАКВО ВИ ОЧАКВА В КЪЩАТА ЗА ГОСТИ:

 

   Къща за гости „Край реката“ е разположена в североизточната част на България в китното селце Стеврек, община Антоново, на разтояние от град Елена - 24 км. Разполага с 4 самостоятелни спални, просторна трапезария, оборудвана кухня, барбекю зона, просторна тераса, огромен зелен двор и басейн. Общият капацитет на базата за настаняване е 15 души.

    Къщата за гости предлага телевизори с кабелна телевизия и безплатен Wi-Fi във всяка стая. Отоплението през студените месеци и разхладата през летните се осъществява чрез климатици. На разположение на гостите са още шезлонги, хамак и барбекю зона в двора на къщата. Сред удобствата са и пералня, съдомиялна машина, пълно кухненско оборудване, ТV във всяка стая, аудио уредба, 7 броя велосипеди, шезлонги, хамак, чисто спално бельо и кърпи.

     В барбекю зоната в Къща за гости "Край реката" месцето е от Вас, а от нас дървата и въглищата за скарата. Пещта е идеална за печене на агнета и всякакви вкусотии. Провокирайте кулинарните си способности, а ако имате нужда от консултация гостоприемните домакини са на Ваше разположение.

     Още едно от удобствата, които предлагаме, за да улесним максимално престоя Ви!

Уютната и спокойна атмосфера на българското село Стеврек ще Ви накара да се отпуснете и насладите пълноценно на вашата почивка. С наслада всяка сутрин ще отпивате кафето си с поглед към  неповторимия панорамен изглед, който се открива от терасите на Къща за гости „Край реката“ към Еленския балкан.

    В местността около Къща за гости „Край реката“ можете да откриете Римски мост, целогодишен риболов в р. Стара река, водни походи с лодки, канута и др., OFF ROAD ендуро, екопътеки, крепости, природни феномени и десетки места за лагеруване, останки от древни селища, невероятна природа.

 

 

 © Къща за гости "Край реката"  2017